Connect with us

Fake Harvard

СКАНДАЛ! Лена и Миро вдигнали сватба в гората

Published

on

Сгодените Лена Бориславова и Мирослав Иванов са вдигнали изящна сватба в гората миналия уикенд, пише „Ретро“. Най-одумваната двойка в политиката обаче не са били в ролята на младоженци, а гости на празненство, провело се край Севлиево.

Бъдещата майка Лена, която е бременна в шестия месец, сподели снимка от събитието, без обаче да прави повече уточнения. Кадърът, показващ сватбените маси, отрупани с украса, веднага събуди интереса на нейните последователи в социалните мрежи, които започнаха да ѝ честитят щастливото събитие. Въпреки че не Лена е била булката, тя предпочете да не отвръща на честитките по никакъв начин и запази мълчание. Всъщност двамата с годеника ѝ Мирослав са присъствали на церемония по сключване на брак на тяхна дългогодишна приятелка, която се занимавала с търговия с вина. Тържеството се провело в горска резиденция, намираща се в сърцето на Стара планина, в близост до Севлиево.

Мястото в последните години е изключително популярно сред младоженците заради атрактивната обстановка и възможността за ритуал и празненство под открито небе, насред райска градина и с изглед към планината. Очевидно Лена се е впечатлила и от декорацията, и от организацията на събитието и не е изключено двамата с Мирослав да решат да заимстват идеята от своята приятелка и също да се врекат един на друг във вечна вярност именно в Севлиевския Балкан.
Неотдавна бившата говорителка на Кирил Петков сподели, че с годеника ѝ, с когото са заедно вече 11 години, са подготвяли сватбено тържество, но идването на пандемията от Ковид-19 го е осуетила.

Преди няколко месеца пък бъдещият татко Миро не скри, че с Лена все пак не са загубили желание да се венчаят, но повече подробности кога, как и къде ще се случи това, така и не сподели.
По всяка вероятност първородният им наследник ще се появи на бял свят през октомври. Ако двамата искат да не се занимават с формалности и попълване на куп документи за припознаване на бебето след раждането му, би следвало да сключат поне граждански брак преди термина на Лена. Макар да е вече почти във финалния етап на бременността си, 33-годишната юристка очевидно се чувства в тонус и не бездейства у дома, а тъкмо обратното. Тя продължава да дърпа конците в ПП, нищо, че се отказа от депутатското си място. Редовно е засичана в неформалния офис на партията на столичната ул. „Чаталджа“, както и в парламента.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени