Connect with us

Нюзрум

Наглият Руди Гела отново гази закона

Published

on

Независимият вече депутат Радостин Василев отново гази закона, като шофира мощния си джип със счупено предно стъкло. Дни наред бившият народен представител от ИТН, а след това и от ПП паркира возилото си с тежък удар по стъклото.

От снимки направени от репортер на Tribune.bg, джипът цяла седмица е в това състояние. Личи също, че еърбегът е бил отварян, което говори за сериозен удар и катастрофа. Какво точно се е случило на този етап не е ясно, но Василев продължава да ползва автомобила и да идва с него на работа в Народното събрание.

По закон, дори и при леко пукване на предното стъкло, автомобилът не може да се шофира, докато не се отстранят нередностите.

Припомняме, че преди време излезе информация за друга катастрофа с участието на Радостин Василев. Случката се разиграла на 9 януари 2021 година, когато депутатът блъснал възрастен човек. За да не попадне под прицела на закона, Василев купил автомобил за 3000 лева на пострадалия.  

Бившият министър навлиза в насрещното и удря колата на Красимир Генов, 58-годишен мъж от Червен бряг. Тежкият инцидент е потулен от полицията и прокуратурата в Плевен, съобщи тогава сайтът „Неудобните“. Радостин Василев отрече няколко пъти да е участвал в подобен инцидент, но призна, че е ходил на курбан в пострадалия Генов.  

Генов обаче говори спокойно по въпроса пред медията:

„Той първо не го е подарил. Купи ми го, защото ме удари, блъсна ми другата кола. Правих някои неща по него, но това е нормално, все пак е стара кола – 2006“, обясни човекът.

Най-четени