Connect with us

През пура ми е

Иван Гешев е рецидивист! Блудства с 14-годишна! Каскет, ти съвест имаш ли?

Published

on

Мафията има неписан закон: Никога не посягай на децата на враговете, те не са виновни за нищо!

Прокурватурата на Иван Гешев е мафия без никакви вътрешни закони. И това се видя днес, когато мафията блудства с едно 14-годишно момиче. Колко е 14-годишно, това е отделен въпрос.

Формално в блудстване е обвинен депутатът от ГЕРБ Даниел Александров. Реално обаче едно хлапе е използвано от жената на знаменития ни шампион, за да бъде той… ограбен. И тя не го крие. А Гешев и компания с радост яхват пошлата история. Започват прокурорско блудство!

С цената на какви ли не лъжи!

Първо, „жертвата“ не е на 14 години, а на 17 (даже скоро на 18) и това лесно може да се види във фейсбука й! Явно за прокурватурата ни и това е трудно.

Второ, братът на „жертвата“ е първи приятел на Даниел Александров! Нещо повече, сам пише, че борцовият шампион му е идол!

Трето и най-интересно. Жената на Даниел Александров е поискала преди месец развод с истеричното желание да му вземе къщата. Точно Джанан спретва панаир със 17-годишната им съседка, която твърди, че Александров я свалял. Нещо повече, Манолова сама закарва „жертвата“ в полицията да даде показания срещу съпругът й, за чиято къща ламти. Прокурватурата дори не проверява, че двете са върнати от полицаите, защото Тезджан не е роднина на „жертавата“, а тя трябва да се върне с родители.

А ако прокурватурата е била така добра да (под)слуша последния разговор между двамата, ще чуе как съпругата в прав текст по телефона обещава на Александров: „Аз ти казах, че ще ти съсипя живота, но ако се изнесеш до утре, ще оттеглим жалбата“.

Елементарни неща, които прокурватурата на Гешев можеше да разбере, ако беше разпитала, когото трябва. Вместо това Гешев без никаква съвест извършва прокурорско блудство с една 14-годишна. Пардон, с една 17-годишна!

ПП: Само три дни след като подава сигнала срещу Даниел Александров, Даниела Колчакова изтегля жалбата си. Всичко това се случва в началото на миналия месец…

Най-четени