Connect with us

През пура ми е

ГЕРБ превърна Киро, Лена, Асен, Руди и Гнома в ходещи мемета! След това стана лесно да ги изплющи

Published

on

Партиите на олигархията – ПП и ДеБъ, похарчиха тази кампания милиони левове за реклама, за медийно пазаруване, за хонорари на анализатори и социолози, за купен вот в ромските махали и зад граница!

И въпреки това останаха на 2 процента зад ГЕРБ.

Нищо, че са и 8 партии и 77 сдружения.

Би ги сал един Бойко Борисов, който 30 дни обикаляше от град на град, за да ги разобличава. Би ги с партия, която преди 2 години трябваше да е изчегъртана и умряла.

Някой обаче спомня ли си как си отиде от властта Борисов? Като меме.

Социалните мрежи бяха пълни с голите му снимки, с колажите с кюлчета и пачки.

Вярно, по-късно се оказа, че всичко това е било планирана многомилионна акция, осъществена от пенсионирани генерали от МОСАД, специализирани в промиването на мозъци. Но е факт, че тяхната акция превърна Бойко в меме, което изскачаше от всяка страница, от всеки профил във Фейсбук.

Днес е обратното и това е един от отговорите, защо ГЕРБ бие под път и над път Пеперастите и Дабълите. Днес те са меметата. И като такива не могат да се харесат на никого, освен на своите си.

Дори милионите, които харчат за имидж и реклама не променят нещата. И няма как вече да ги променят! Завинаги!

Колкото и да е излял на Лора Крумова, колкото и още нагласени интервюта да даде Кирил Петков, той не може да привлече нито един човек извън партията си. Защото един е Киро когато го слушаш, втори , когато го видиш в социалните мрежи – тъп, жалък, лъжец, евтин прелюбодеец.

Колкото и Лена да говори на мисирките за неправилния ъгъл, влизаш в профила си и виждаш, че са я хванали от правилния как държи на Киро парапета… Лъже за сестра си, веднага някой спомен във фейсбук я заковава .

Колкото и Миро да не вярва в любовния триъгълник, мрежите ти разкриват, че той е просто тъпия ъгъл.

Колкото и Руди Гела да се прави на борец срещу мафията, ти разбираш на стената си, че той дори пазарува от нейно име.

Колкото и Христо Иванов да ти говори за работа, фейсбук веднага му смъква гащите, че единствения му трудов стаж е като министър на Бойко, че е преял с грантове от Сорос.

Колкото е генерал Гном да се стяга за битка, отваряш компютъра и виждаш, че е толкова нискостеблен, че може само да държи шлифера на Бойко Борисов в сауната.

Колкото и Надка Йорданова да се пъне да свали Гешев, мрежата е категорична, че „Жената зад щанда“ става само да му носи кафе.

И още, и още, и още…

ПеПерасти и Дабъли живееха в своя лъскав свят на напазарувани билбордове и медии и не вярваха, че някой ще ги събори. Изсипаха, идиотите маса пари във Фейсбук и се самоубиха. Над 2 милиона! Най-глупаво похарчените пари. Защото под рекламата на Киро, следваха 100 мемета. Под тази на Асен Василев – също. И когато четеш посланието на Петков, а под него ти показват 50 други стари негови лъжи, се замисляш да повярваш ли на поредната.

Е, този път България не повярва на ДС! И ако не беше напазарения вот в ромските махали и чужбина, боят щеше да е още по-жесток. Но и този с меметата не е малък…

Най-четени