Connect with us

През пура ми е

Кога bTV ще напише: Това е Първан, участник в премиерска оргия, след която арестуваха Борисов?

Published

on

Когато Първан Симеонов говори по телевизията срещу Бойко Борисов, злочестата му брадица настрхва като на зло куче космите по мъдурите. И зрителите се питат защо?

За да са честни с тях, телевизиите, които канят Първан, а и не само него, трябва под името му да поставят пояснителни бележки.

Например: Първан Симеонов – сътрапзник на премиера Кирил Петков, участвал в алкохолната оргия, по време на която е издадена заповедта за арестуването на Бойко Борисов.

Така зрителите ще могат да преценят хем дали да вярват на Първан, хем да знаят от устата на какъв човек се леее зловонието.

Има още много такива от постоянното присъствие в телевизиите, на които да се добавят пояснителни бележки. Асен Григоров – блажил по време на престъпното управление на оня дядка от Русе, дето обича да се снима гол. Атанас Атанасов – генерал, държан в сауната по костюм от Бойко Борисов, заради което се е смалил с 30 сантиметра, иначе преди да се появи Борисов, е бил висок. Илиян Василев – доносник от ДС, махнат като посланик в Москва по предложение на Борисов. Арман Бабикян – PR-рекетьор, на когото „пожарникарят“ отказал да даде 3 милиона лева, за да го прави известен. И още, и още, и още…

Хубаво е и под имената на самите водещи на предавания да се поставят уведомителни табели, за да знаем как да ги приемаме. И да помним коя е изпаднала от леглото на Борисов и го мрази, коя се е превърнала в кит от парите на Промяната, коя цънцарка къде танцува, кой е вЛюбенов в Асен Василев, кой Джуди тичаше да целува Бойко в устата! Списъкът тук също е безкраен!

А най-хубаво е самите телевизии да си кажат каквото имат. Например, ако са взели 700 000 от Руди Гела за да му лъскат нещо, ако по времето на Киро са ги спонсорирали с по 2-3 милиона на месец по линия на правителствени и неправителствени поръчки, ако са блажили от Нексо, ако Сашо Кеша им е разкешвал и т.н. и т.н.

Пиша това, защото влизаме в предизборно време и е хубаво хората да знаят кой им промива мозъците от телевизорите.

Най-четени