Connect with us

Импийчмънт

Бойко в тежка атака: Радев нали щеше да ходи на парада в Москва? Да отива сега, нали „Крим е руски“…

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че каквото зависи от партията ще бъде направено. Той обеща, че ако се наложи да се гласуват допълнителни средства от партията са готови да ги подкрепят.

Борисов посочи, че ген. Запрянов е един от най-добрите военни експерти и е готов да помогне на правителството, ако те искат разбира се.

„Неслучайно казах, че ако беше Меркел това нямаше да се случи, защото тя беше много силен лидер. Когато държиш един канцлер един час да му правиш писиар тест е много ясен знак“, допълни Борисов.

„Гледах на живо Путин – той излъчваше сила, решимост и агресия. Още тогава те трябваше да се сетят какво се случва, че олимпиадата свърши. Вижте и китайската позиция. Решителни действия, но дипломацията  – да се опитат да ги спрат. Действия със санкции и какво би следвало да се случи, ако ги спрат.“, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че ако той е бил на власт срещата щеше да бъде във Варна, „като беше преди години по време на кризата, когато най-големите евролидери са решили конфликта си с Турция именно на наша територия.“

„Много работи щяхме да направим и съм го демонстрирал много пъти.“, категорично заяви бившият премиер.

Борисов припомни, че Радев е щял да ходи на парада в Москва и го призова и сега да отиде. „Но когато си казал, че Крим е руски трудно се ходи.“, подчерта Борисов. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени