Connect with us

Timeline

Андролова взриви мрежата, заради тази грешка на Радев: Срам ме е, че живея в тази страна

Published

on

Да наблюдаваш Кирил Петков, посредствения мистификатор, как обяснява и дава акъл на обществото кой, как и защо да управлява държавата, от кого да се възхищава, каква стъпка напред да се прави, е състояние на много тежка държавна болест! Държавата ни е с много висока температура.

Не може българският народ да е толкова оскотял мозъчно, оглупял, че да поеме тази налудна попара. Срам ме е, че живея в тази страна. Това е трета, четвърта или поредната национална катастрофа. И никой не си мръдва пръста да направи нещо.

Грешката на Радев да въведе шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на държавата колосални загуби. Личната му омраза към Борисов и покриването на съсипията, която ПП произведоха, „за да не се върне Боко“, както Радев се изразява, ни затриха, обърнаха движението на страната назад. Властелинът на глупостта хвърли държавата в блатото на психотичните недоразумения. И сега продължава с посредствения си пиар, копринковщината, селския си мироглед и омразата да ръководи страната към неизбежна тухлена стена. Продължава да се прави на човек и на тези, и на онези, ще продължава да пита „новата Херо“ какво да прави, ще подгъва крак, ще седи на два стола, и ще се подхилква, когато го наричат „руски агент“.

Потресителна селяндурщина владее държавата. Отворете си очите!

От фейсбук профила на Калина Андролова

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени