Connect with us

Нюзрум

Нинова е бясна! КорнелТВ спира на 2-ри май

Published

on

Брошката за ревера на саката, които Корнелия Нинова така и не успява да закопчае – партийната телевизия БСТВ, в която потънаха няколко милиона лева за 4 години, спира излъчване на 2 май, съобщава 19min.bg. Пред журналистите е обяснено, че паузата ще бъде 2 месеца, защото се налагало преместване на Позитано 20, където обаче няма никакви подходящи места за студио, най-малко пък харесаната за целта редакция на в. Земя, чиято шефка Светлана Шаренкова е в трудни отношения с лидерката. Двете вървят по схемата от песента на червения бард Мишо Белчев: Бяхме най-близки, затуй отсега – нататък ще сме най-чужди в света“.

За спирането на телевизията най-вероятно ще бъде обвинен Васил Василев, тъй като ноторно известен факт е, че Нинова никога и за нищо не е виновна, след като за последните 3 години успя тотано да съсипе 132-годишната Партия. Истината обаче, както често се доказва напоследък, не е най-добрият приятел на гражданката и в този случай: БСТВ, а като неин издател БСП, дължи огромна сума пари и не плаща наем и дори елементарни консумативи на наемодателя от дълго време. Всъщност Корнелия трябва да благодари на благодетеля, който можеше отдавна да й е дръпнал шалтера – поне преди година, вместо да плаща със собствените си пари нейните сметки.

Журналистите си търсят работа, тъй като не вярват на лидерката и нейната социалност. Тя благородно ги пускала в 2-месечна неплатена отпуска, каквато – уж юрист, знае, че няма. Те се надяват поне да ги освободи така, че да могат да излязат на борсата и в продължение на няколко месеца да получават помощи, докато организират наново в живота си.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени