Connect with us

Timeline

Паунова попари лошо Лена: Изобщо как е възможно такива хора да претендират, че могат да управляват държавата

Published

on

От Фейсбук профила на Полина Паунова

Дали ЦИК ще разреши на Лена Бориславова да се откаже от мястото си в НС ден преди клетвата на парламента не е толкова интересно. Най-малкото, защото тоя състав на ЦИК разреши същото на Борисов неотдавна, не ли?  

По-интересно е следното: защо?  

Нима Лена Бориславова не може да се занимава с местните избори и като депутат – те парламентарните задължения не изключват партийните.   

Подвеждане ли е това за избирателите (тоя въпрос е актуален винаги и към всички – задавала съм го неведнъж към Борисов)? Какво се обяснява на толкова хора гласували лично за теб – че не ти е важно да ги представляваш?  

И изобщо как е възможно хора, които не могат да вземат решение какво искат да правят (това важи за всички отказващи се) да претендират, че могат да управляват държавата, при положение, че за два месеца си сменят мненията и то по толкова кардинален начин?  

Айде, бъдете така любезни, да кажете като пораснали хора какво предлагате (конкретно, а не пожелателно) и да спрем да се занимаваме с пъповете на кандидатите? 12 години водещо беше настроението и смяната на мнението на един. Явно добре усвояват.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени