Connect with us

Timeline

Виктор Димчев избухна с три варианта за решението на кака Лена: Може да са я сложили да седи до..

Published

on

От профила във Фейсбук на Виктор Димчев

Лена Бориславова се отказва да е депутат в 49-то НС. Чудя се дали причина за това е изказването на Диана Дамянова, ексПР на „Лукойл“ и ПП, че Лена е свалила 5-10% от вота за ПП/ДБ.

Друга версия е, че се е разстроила заради вчерашния репортаж на Соня Колтуклиева, който ясно показва, че апартамента за бизнес срещи с/без парапета е всъщност една миниатюрна любовна квартира с малка масичка и огромно легло, която може да бъде ползван само и единствено за любов.

Третият вариант е да са сложили Лена да седи до Христо Иванов. Както знаем, Христо не може да се събере на нормален депутатски стол и в предишните парламенти прекарваше повечето си време прав, до вратата, в постоянни разговори със свои и чужди.

Едно е да си близка до Кирил и в МС да ви носят пици с бонуси по нощите, друго е да си близка до Христо и да трябва да докосваш телесата му ежеминутно.

Във всеки от случаите липсата на Лена в НС няма да се усети, както и на повечето от оцелелите ѝ 35-36 съпартийци от онази помпозна група, която спечели изборите за 47-то НС преди година и половина.

Най-четени