Connect with us

Timeline

Сестрата на Бориславова напуснала България, а аз останах дори когато смениха името ми принудително

Published

on

От Фейсбук профила на Асим Ахмед Адемов

Сестрата на Лена Бориславова напуснала страната, заради ниско заплащане. Аман, бе! Много драматично, сълзливо дори. А колко останаха в България въпреки всичко? Аз съм от тези, които останаха в България и не я напуснаха!

Да, веднага ще кажат някои  – лесно ти е, ти си евродепутат. Да, де, ама аз не съм бил цял живот такъв.

Останах, въпреки всички неприятности,  които ми се стовариха на главата през годините.

Останах, дори когато през най-хубавите ми юношески години ме унижиха и съсипаха самочувствието ми, след като смениха насилствено името ми…бях само на 16 години.

Останах и след като почти всичките ми най-близки –  брат ми, роднини и приятели заминаха за Турция.

Останах и започнах работа като учител, въпреки мизерното заплащане и доста години пътувах на стоп до селото, в което работех.

Останах дори и след като управлението на БСП през 1997 ни докара огромна финансова криза, и заплатите ни бяха за определено време 5-6 долара.

Останах дори и след като през 2013 година бях уволнен по политически причини и останах без работа. А двете ми деца бяха студенти…

Останах, защото мечтаех България да стане нормална, европейска страна, а не защото съм мечтал да стана евродепутат.

Останах и през цялото време съм се борил за тази своя мечта и винаги съм имал ясна, категорична гражданска позиция, която е била на дясно мислещ човек!

Останах и сълзливата история за сестрата на Лена Бориславова не ме трогна! Защото когато искаш България да е нормална, европейска страна има как да го направиш. Просто оставаш в България и се бориш това да се случи!

И ще продължа да се боря разни измамници и шарлатани да не провалят тази мечта!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени