Connect with us

Fake Harvard

ПП съвсем се срина в Плевен! След Христанов, второ знаково лице напусна, заради Руди Гела

Published

on

Още една знакова фигура на „Продължаваме промяната“ в Плевен обяви, че няма да участва в предстоящите парламентарни избори.

„Скъпи приятели, в отговор на многото запитвания, които получавам в последните дни, споделям, че поради дълбоко лични причини няма да участвам в предстоящите предсрочни парламентарни избори на втори април. Пожелавам на коалицията “Продължаваме Промяната – Демократична България” успешна кампания и добри резултати!“, написа изненадващо на профила си във Фейсбук Виолета Иеремиева, която до неотдавна бе зам.-областен управител на Плевен oт квотата на „Продължаваме промяната“ и едно от основните местни лица на партията на Кирил Петков и Асен Василев oт самото ѝ основаване.

След почти 7 месеца на поста заместник областен управител Виолета Иеремиева бе освободена със заповед на Гълъб Донев. Това се случи през август 2022 г., а няколко месеца след това тя бе на челните места в кандидат-депутатската листа на „Промяната“ в Плевен. От 28 години Иеремиева се бори срещу проблемите на хората с увреждания, тъй като самата тя е прикована в инвалидна количка, съобщава „Плевен утре”.

Припомняме, че сътресенията в плевенската структура на ПП започнаха още в началото на месеца, когато стана ясно, че отцепникът от ИТН Радостин Василев се е договорил с Кирил Петков да застане начело на партията за предстоящите избори в Плевен, въпреки категоричното негодувание на местните да работят с него. Последва реакция от бившия заместник-министър на земеделието, доскорошен депутат и неизменен водач на листата на „Промяната“ при предишните избори Иван Христанов, който обяви, че няма да участва във вота и напуска партията. Малко след това от редиците на ПП си тръгна и другият народен представител, избран в 15 МИР–Плевен – Иван Манев.

Най-четени