Connect with us

Fake Harvard

Мегатрус в коалиция ДС! Лена Бориславова плюе активисти на ДСБ, генерал Гном се крие

Published

on

Страхотни скандали тресат коалицията ПП-ДБ покрай съставянето на листите за изборите на 2 април. В суматохата от листите е изхвърлена Кремена Кунева, знаково лице на ДБ, на предишните избори влязла в парламента от гражданската квота на коалицията с много преференции.

Това става ясно от гневни постове на симпатизанти на ДБ в социалните мрежи. Всичко започва от публикацията на фенка на промяната и ДБ Таня Бояджиева. Ето какво пише тя:

Хора! Приятели! Няма да повярвате, но е истина! Сега разбрах, че КРЕМЕНА КУНЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ И ГЕОРГИ ГАНЕВ НЕ СА НОМИНИРАНИ ОТ ГЕН. АТАНАСОВ И ТАКА СА ОСТАНАЛИ ИЗВЪН ЛИСТИТЕ НА ППДБ! Да кажа, че познавам много хора от ДСБ, защото съм учредител на Правосъдие за всеки, а там повечето са стари ДСБ-ри. И съм проверила от няколко източника информацията си. Кремена беше единствениял депутат, който имаше смелостта да се опълчи на Копейкин и останалите id&$ти от Възраждане! Генералът Атанасов не ги е номинирал, защото знае, че ще бъдат избрани с преференции и за да може да пробута хората си, сложени на избираеми места като протежето си Стоян Михалев! Омерзена съм! АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ НА ГЕНЕРАЛА, МОЛЯ ДА МУ КАЖЕ ДА СЕ ВРАЗУМИ И ДА ГИ НОМИНИРА, МАКАР И В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ХОРА ЩЕ БЪДАТ БОЙКОТИРАНИ И ЩЕ ЗАГУБИ МАНДАТА В 24 Район! (Моля, копирайте и споделяйте, информацията е сигурна) P. S. Има силен натиск върху Атанасов в момента за Мартин Димитров и има шанс да се променят нещата. Надявам се да размисли и за КременаКунева!

Скандалите около Кунева.

От коментарите на други фенове на ДБ под публикацията става ясно, че Кунева наистина е елиминирана от листите. В спора се включва и прословутата Лена Бориславова.

„Разполагаш с неправилна информация. Когато някой не иска да влиза в листите, това е негово лично решение. Ние няма как да го накараме насила“, пише Лена. Под коментара й се завихря скандал от фенове на ДБ, които я ругаят, което не говори добре за коалиционната култура на „добрите сили“.

Според Таня Бояджиева Кунева е сложена на 17 място в листата и то по предложение на ПП и Да, България, което е накарало дамата да се откаже от изборите. Феновете нападат шефа на ДСБ Атанас Атанасов, че е изтикал Кунева, Мартин Димитров и икономиста Георги Ганев на неизбираеми места, защото го е страх от преференции.

На предишните избори Мартин Димитров би водача на листата на ДБ Христо Иванов с преференции в 24-ти МИР в София, а плътно зад него бе Кремена Кунева. В друг район-23-МИР-София Елисавета Белобрадова и Божидар Божанов биха водачката Надежда Йорданова с преференции.

Продължават скандалите и около вода на „добрите сили“ в София-област. След като Александър Дунчев от ПП бе елиминиран, тече битка кой да е водач от ДБ, което предизвика Дунчев да се оттегли.  До момента още няма утвърден човек от коалицията, а срокът за регистрация на листите е утре.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени