Connect with us

Бай Ганьо

Кандидат-министър се мазни на Борисов в ефир: Бойко винаги бие на тенис, страшен е!

Published

on

Ние сме отбор за дълъг мач, заяви в „Тази събота и неделя“ по БТВ Мартин Захариев, който бе предложен за министър на туризма от Николай Габровски. 

„Кандидатът за премиер лично ми звънна, покани ме на среща с ясно предложение, аз се отзовах – обясни Захариев. – От Националния борд по туризъм имаме много ясна концепция и се включих в подготовката на програмата на ГЕРБ в областта на туризма. Ако тя се реализира, ще излезем от будната кома, след COVID той е в будна кома.“

На въпрос какво е влиянието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в процеса по първия мандат, Захариев отговори: „Не съм му виждал очите, не знам дали участва в този процес. Габровски ни каза: „Не ходя да правя лицеви опори в Банкя.“ Това искрено ни разсмя. Готино, нали? С Габровски познанството ми е от една седмица, с блестящи впечатления съм от него.“

Запитан кога за последно е играл тенис с Борисов, Захариев отговори, че е било преди няколко години. 

„Винаги бие Бойко, много е добър на тенис, страшен“, уточни той. 

Според него останалите страни инвестират в Туризма колосални суми и в един момент България ще се окаже в пълна изолация. 

„Гърция е отпуснала 120 млн. евро, Румъния – 400 млн. евро, Словения – 160 млн. евро, ние къде отиваме“, попита Захариев. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени