Connect with us

Нюзрум

Крясъци в ефира на Нова заради Методи Андреев, Мира Иванова се хвана за главата и…

Published

on

Крясъци и викове огласиха студиото на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“. Бившият депутат Методи Андреев, който от дълго време не е имал телевизионни изяви, реши в свой темпераментен стил да наложи тезите си. 

В студиото Виктор Николаев и Мира Иванова бяха събрали различни експерти, които да коментират политическата обстановка в страната и да дадат прогноза какъв точно кабинет ще предложи проф. Николай Габровски на президента Румен Радев в понеделник. 

Различните тези и коментари се преплитаха в студиото, но един от гостите изпъкна с викове, които буквално накараха седналия до него Евгени Михайлов да затрепери от нерви. 

Децибелите рязко се вдигнаха, докато Андреев коментираше ситуацията. Накрая на разговора Мира Иванова вече не се сдържа и си позволи да изкоментира поведението му шеговито: 

„Това беше всичко, благодарим ви. Едва ли остана някой, който да не се е събудил“.

А ето и какво всъщност казаха експертите:

“Залогът е дали ще има правителство. или ще отиваме към поредните избори. За мен не е толкова важно какви са имената, а дали искат България да приеме еврото от 1 януари 2024г., дали искат да влезем в Шенген възможно най-скоро, дали искат да има доверие към България като европейски партньор”, посочи Михайлов.

Според него кабинет с втория или третия мандат е малко вероятен. “Втората сила няма никакъв шанс, а ако отиде към третата сила ще е много странно как сила с 12 души народни представители ще бъде този обединяващ център и ще диктува политиката в България”, допълни още той.

Журналистът Велислава Попова каза, че е вероятно кабинет на проф. Габровски да бъде подкрепен при третия мандат. “Има хипотеза, че това е проверка на възможностите дали такъв кабинет със същия премиер би бил подкрепен при третия мандат”, смята Попова.

“В това правителство, което ще предложи проф. Габровски ще има изненади, включително и приятни изненади, за хората, които няма да го подкрепят”, каза Методи Андреев. Той обаче е скептичен спрямо формирането на подобен кабинет.

“Дълбоко не вярвам, че това ще е волята само на самия проф. Габровски. Самият начин, по който е сформирано правителството, е много некоректен, да не кажа лъжлив. Защото Борисов казва, че това не прав на ГЕРБ, а отговорността е на този, който го предлага. Т.е той запазва възможността във всеки един момент да каже, че не е тяхно правителство, а е само подкрепено от тях”, допълни истерикът Андреев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени