Connect with us

Нюзрум

Интересно: Бойко обеща нова работа на кмета Здравко Димитров! Иван Тотев го няма никакъв

Published

on

“Здравко Димитров като човек, като приятел, като партиец, има пълната подкрепа на партията. За съжаление човек като започне да се лекува много. Говорихме с него преди месец, че довършва мандата, прави си пречиствателната станция, стадионите, детските градини, това, което са започнали и си остава на работа в партията. Той беше и областен управител, така че не го мислете него”.

Това каза в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който и в неделя беше тук и обяви, че за местните избори догодина партията ще издигне друг кандидат за кмет. Борисов подчерта, че преди да съобщи новината, първо е говорил със Здравко Димитров. “Мислите ли, че в негово отсъствие ще кажа нещо, което не съм договорил с него, не сме се разбрали или не е по негово искане”, попита  Борисов.

По думите му той не е прибързал със съобщаването на новината. “Какво ще се промени в работата му? Добре, ще кажем след местните избори. Това е несериозно”, коментира Борисов. Според него Здравко Димитров работи на пълни обороти и “зад нас се виждат успехите му”, каза още лидерът на ГЕРБ, застанал заедно със Зико и Делян Добрев пред модернизиращата се пречиствателна станция. Набиваше се на очи липсата на първа линия на бившия кмет Иван Тотев.

Попитан какъв ще кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ – спортист или юрист, Борисов отказа да отговори, защото в неделя политическата новина е изместила ремонта на стадионите.

СНИМКА: Марица.бг

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени