Connect with us

Нюзрум

Слави и Тошко си признаха: Руди Гела ни го натресе Крум Савов! И получи 24 000 лева за това

Published

on

Шоуменът политик Слави Трифонов направи нови самопризнания за политическия си живот. Този път той си посипа главата с пепел, че предизборната му кампания за последните избори за парламент не е била разбрана от хората.

Също така лидерът на „Има такъв народ“ разкри кой му е довел Радостин Василев, който впоследствие след скандал се отцепи от ИТН и стана депутат от квотата на „Продължаваме промяната“.

В понеделник вечерта „Нещо лично” със Слави Трифонов и Тошко Йорданов започна така:

Тошко Йорданов:

-Само да ти кажа, че Радостин Василев ни го доведе Крум Савов, който после получи 24 хиляди лева като сътрудник на Радостин. Това знаеше ли го?

Слави Трифонов:

-Да, знам го. Но това са неща, които само доказват всичко, за което говорим. Най-трудно е с хората. Който казва „имам хора” да свърши каквото и да е, да знаеш, че те лъже! Няма хора! Много трудно.

И от там идва проблемът, защото на теб не стига, че ти трябват хора с качества, но и с морал, а това вече е много сложно! На качества можем и да го докараме, но на морал е доста сложно!

Нашият казус в рекламната ни предизборна кампания, не се възприе много! Властта не е на всяка цена, но моралът е! Явно е, че властта е на всяка цена и хората нямат нищо против да е така.

Тошко Йорданов:

– Не мисля, че си прав, Слави! Не успяваме да обясним или да привлечем хора по други причини. Или не е дошло времето. Защото на тези избори гласуваха по-малко хора, отколкото на всички останали. Явно тези, които не гласуват, едва ли са съгласни с тезата на Киро и на Асен и на Корнелия и на Бойко!

Слави Трифонов:

-Още веднъж ти казвам: Суверенът винаги е прав! Такива са хората, такъв е нашият суверен и ние сме приели, че ще е така. Ако има някой виновен, това сме си ние. Не ни е виновен никой друг. Нещата са такива, каквито са. За радост, ние можем да вършим и други работи.

Слави говори и за амбициите си да организира референдум за президентска република.

Ще се опитаме да поемем тази отговорност и да реализираме този референдум, защото според мен правилният ход е да се опитаме да променим системата. Какво ще се промени, ако отидем на други избори? Или сега ако направят правителство?

То ще е безпринципно при всички положения. Играчите, които са там – за тях няма как да мислим, че ще има принципна коалиция. Тя ще бъде в интерес на властта, опакована във „понеже има кризи, да спасим хората”!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени