Connect with us

Fake Harvard

Киро Петков потъва! Скъпите пиари спешно върнаха жена му от Канада, да му държи главата над водата

Published

on

В началото на септември лъснаха скандалните опорки, по които от „Продължаваме промяната“ (ПП) ще действат по време на предизборната им кампания. Те обаче не дадоха резултат.

Нещо повече, редица хора от наводнените села подгониха съпредседателят на ПП Кирил Петков, който бе решил на техен гръб да трупа дивиденти.

Преди дни пък снимки от Свищов разкриха друг провал на ПП – на центъра, където отиде Петков, за да се срещне със симпатизанти на партията… нямаше такива.

Изглежда, че ПР-ите на „Промяната“ са решили да прибягнат до кризисни действия. За целта в кампанията на бившите управници, свалени с вот на недоверие, се включи и жената на Петков, привикана на пожар от Канада.

Линда Макензи-Петкова, която доскоро бе в родината си, веднага реши да използва личния си фейсбук профил, за да агитира за ПП, макар и вяло.

„Включих се и аз (!) към обиколката на кампанията за малко!“, похвали се бившата премиерша и допълни: „Много успехи и късмет на тези уникални хора!“.

Освен това Линда сподели снимка с Петков от която се вижда, че двамата се возят из Варненско с автобуса на ПП видимо отегчени.

Най-четени