Connect with us

(О)позиция

Защо Кошлуков назначи за водеща малка „герберозавърка“, безнадеждно влюбена в Бойко Борисов!?

Published

on

На „Сан Стефано“ отново са бесни. Шефът на БНТ Еми Кошлуков е разкрит от негови подчинени, че бута млада герберка за лице на телевизията в знак на благодарност, че остана шеф.

След като Кошлука беше оставен на директорския си пост в БНТ с подмолна схема, явно бързо се е сетил как да върне услугата, издигайки „момичето на Бойко“ до водеща. Макар и малко да се е объркал, защото тя вече е момие на друг!

Новата фаворитка на Кошуков – 20 годишната Цвета Стратиева/Флора е изпратена в БНТ през април 2021 година с протекциите на силни хора в ГЕРБ в замяна на онлайн промотиране. Това е публична тайна, за която във всички партийни централи се шушука.

Флора работеше за ГЕРБ в предизборната кампания през април 2021 година. Това е и кампанията, която детронира партията на Бойко Борисов. Тогава пробивната влогърка се върти както около Владо Панев и Мая Манолова, така и около БСП. Но цялото и време и енергия всъщност са посветени на партията на Борисов, в когото е безнадеждно влюбена. Мечтата на Цвета била да стане член на ГЕРБ и дори държала книгата „Бойко, който винаги се завръща“ до леглото си. Или поне така твърди самата тя пред свои близки. За нея било чест да я наричат „млад герберозавър“, защото баща й като стар сеседар бил луд фен на Борисов и тя е закърмена с юбов към Вожда.

Цвета разказвала как в дългите години на изолация в Англия следяла всяка изява на министър-председателя. Нахалното девойче имала за преподавател в НБУ Евгений Дайнов, на който обаче се подигравала, за да се хареса на герберите. В отговор получила тениска с надпис „За Флора с обич“, лично подписана от Борисов. Веднага след като се завъртяла между младежите от ГЕРБ, записала няколко клипчета с тях – едно от които предизвика голям хейт във Фейсбук. За да се отърват от нея, била изпратена на заплата при Кошлуков в БНТ. Това й била втората детска мечта, след тази да получи членска карта лично от Бойко Борисов.

През април 2021 година младежите от ГЕРБ стават повод за скандал в мрежата и нападки от страна на Борис Бонев заради нелеп клип, в който младите гербери се подиграват с критики срещу вожда им. Бонев нарича актьорите в безумния клип „интелектуална утайка“. Протестърът Калин Костов пък призовава да се правят списъци срещу сганта. Тук лично Флора Стратиева се включва, за да защити аверите си от ГЕРБ. Това не е случайно, защото самата тя дава идеята да се запише такъв клип. И дори режисира целия процес.

Изглежда, че след случката младежите от ГЕРБ са разочаровани от способностите на Флорчето, защото тя така и не става член на партията на Борисов. Ангел Джамбазки също я забелязва, но бързо губи интерес. Фора бързо се ориентира и си хваща за гадже не кой да е, ами личният журнаист на Иво Прокопиев в „Капитал“ с малко име Йоан. Покрай гаджето си и покрай Владо Панев, който я ползва, за да прикрие особения си интерес към малки момчета, Флора бързо става част от купоните на прокопиевите медии в известни столични заведения, забравила завинаги детската си мечта. Но изпълнявайки втората си такава – да бъде на екрана на БНТ.

Дали бившата герберозавърка ще успее да запази поста си и след смяната на Емил Кошлуков, която е неизбежна?! Или новото й гадже бързо ще й намери работа в „Капитал“? Предстои да разберем…

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени