Connect with us

Fake Harvard

Махат Руди Гела от листите на ПП!? Написал на Соня: Спецов купува прашки на Асен, скоро ще бият Кирчо

Published

on

Вместо да коментира публикациите, в които показвам как министърът на спорта Радостин Василев е харизал 117 350 лева на кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев; 2 450 000 лева на БНТ, 1 197 000 лева на бТВ, 760 000 лева на NOVA, хиляди левове за “Йонев и Канчелов”, близо 2 милиона лева за реклама в метрото, 500 000 лева на сдружение “Младежка радост”- Велико Търново, консултантски договор за 24 000 лева на Крум Савов… той ми обяви лична война.

Радостин Василев имаше възможност да каже своята гледна точка, да реагира – да опровергае, да извади документи, да заеме позиция. Не. Не направи това, а ме заплашва с публичен линч.

Чудя се, пак ли се поставя в услуга на новите си господари?! Най-напред им обеща, че ще осигури половината група на “Има такъв народ”, за да не мине вотът на недоверие, после да бъдат гласувани последващите правителства на Асен Василев. Е, не успя. Сега навярно иска да поднесе на тепсия отрязаната ми с мачете глава, за да им направи услуга и да ме накара да замълча. Е, как ще стане това?! Дори да ме залее цялата в лайн@, пак ще последват въпроси и разкрития, които да покажа на аудиторията.

С мен ли е голямата му битка?! И на клада да ме изгори, пак ще трябва да отговори на хората, на избирателите – защо правителството на Кирил Петков ни докара до тази катастрофа и какво ще направят от оттук-нататаък, за да се подобри животът на мизерстващите българи.

Аз няма да се явявам на избори на 2 октомври. Радостин Василев ще се яви.

Той нанася щети на политическата сила, която го издигна за водач в Габрово.

Каквото и да си мисли, че може да подредѝ, нагласѝ и съчинѝ – Радостин Василев трябва да знае нещо основно: никой политик не е спечелил война с медия.

Опустошителни наводнения, високи цени, ад с газовите доставки, страх от зимата, отчаяние и безпътица, а водачът от партия, която управляваше България 7 месеца и пак иска да я управлява, крещи като обезумял срещу една журналистка!

Млади партийци тръгнаха да спасяват от бедствието хората.

Боже мили, той се занимава с моята спалня, със сексуалния ми живот, заплашва ме с дълга и болезнена агония, предвещава ми публична смърт. Ей, на кой свят си ти! Правиш се на Великата инквизиция ли?!

Добре, давай – извади лични чатове и обяснения – много важно, някакви закачки, сърчица и мимолетни вълнения. Порасна ли ти мъжествеността през нощта, след като вчера, в общия клюкарник Фейсбук, ме изкара от долна по-долна?! Ти ли си моралнивт съдник – същият ти, който предаде човека, извадил те от приземната кантора в Студентския град, за да те направи министър и депутат.

Ти раздаваше постове и стотици хиляди държавни пари на приятели. Министър Весела Лечева разпореди да се проверят всичките ти скандални договори. А ти хвърляшк димки и гърмиш с бомбички, за да отклониш вниманието от истинските отговори, които дължиш не на мен, а на българските данъкоплатци.

Конфликтът между нас е политик – журналист, а не мъж – жена.

“Удавѝ скандала със скандал”! Класически трик при тупик, с гарантиран страничен ефект. Проваляш кампанията на “Продължаваме промяната”!

Какво мисли Радостин Василев за колегите си от “Продължаваме промяната”:

“Асен Василев никога не може да е премиер. Както и Каримански.
България не може да приеме за премиер ПЕДЕРАСТ.“

“Спецов е в Дубай на шопинг за прашки на Асен.”

За Виолета Лорер. По повод скандала с нейната снимка с шампанско и бонбони в деня, когато мъж умря в Бургас, на опашка за олио.

“Еееееееееее. Не мога да повярвам. Това е абсурд просто. Чудя се честно ти казвам. Прости ли са или са нагли и прости. Пълен ужас.”

⁃ Рашков на ваша страна ли е (срещу Радев)?
“Не е сигурно. Столът му се клати.
Става ужасно за Радев. Изолиран и скоро омаскарен. Гледай. ПП са бесни. Ще се избият.”

“Днес биха Денков пред президентството. Идея за твой коментар. Денков е най-близкият човек на Кирчо и Кокорчо. От едно котило са. Много скоро ще бият и Кирчо.”

“Кирил Симеонов. Ниска топка е. Защото е висок 1.50. Добро момче е. Умен е. Но е много комплексиран. Близостта му с Каримански му пречи. Той е личен депутат на Каримански. Всички знаят. Заради него беше поставен преди човек на Виктория Василева в листата във Варна. Това му е вярното куче. Не мисля, че има нещо повече, но не се подписвам с две ръце. Киро е известен със залитанията си във Варна.”

“Соня. Ти си в пълна безопасност. Дори да ме мразиш. Аз не бих те наранил или обидил. Кефиш ме. Не искам да страдаш.”

“Соня. Знаеш ли. Има нещо изключително в теб. Някаква изключителна вродена аристократичност и чувство за справедливост! Затова ми симпатизираш. Защото заслужавам. Хах.”

Соня Колтуклиева

pik.bg

Бел.ред. Публикуваме избрани моменти от чатове между журналистката Соня Колтуклиева и политика и водач на листа на ПП Радостин Василев. Ето истинското мнение на Василев за лидерите на неговата партия Асен Василев, Лорер и Кирил Петков. Моралното в случая е Радостин Василев, известен като Гела, веднага да се оттегли от кандидат-депутатската кампания:

Най-четени