Connect with us

Нюзрум

ВМРО: Язък ти за патриотичните песни, Трифонов!

Published

on

„Продаваме българският национален интерес! Продаваме кръвта на стотиците хиляди българи загинали по фронтовете за обединение на Родината. Продаваме вековната история на един народ от Дунав до Бялото море и от Охрид до Черното море. Цената е ясна. Без визи в САЩ влизане в Шенген“.

Така бившият депутат Александър Сиди от ВМРО отговори на лидера на ИТН Слави Трифонов и позицията му относно пускането на Северна Македония в ЕС срещу падането на визита за българите за САЩ и включването ни в Шенген. С пост във Фейсбук Сиди определя тази позиция на Трифонов като продаване на националния интерес на страната ни

„Язък ти за патриотичните песни, Трифонов!“, написа Сиди и допълва, че националният интерес не се продава, както и че Македония е българска.

„Не! Българският национален интерес НЕ СЕ ПРОДАВА! Не, кръвта на дедите ни НЕ СЕ ПРОДАВА! Македония е БЪЛГАРСКА! Един народ сме! И ако се чудиш какво се прави с национални предатели, прочети Спомените на Иван Михайлов. Там пише всичко“, добавя Александър Сиди. 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени