Connect with us

Лайф или жизнь

Помните ли Лиляна Павлова, любимката на Бойко? Ще ражда малко преди да стане на 45 години

Published

on

Бившият регионален министър и настоящ вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова чака бебе! Второто отроче на брюнетката с чипо носле се очаква да се появи на бял свят в края на септември или началото на октомври, довериха пред Lupa.bg запознати с деликатното състояние на Павлова. 

По наша информация гост-лекторката във Висшето училище по застраховане и финанси е вече в напреднала бременност и е поне в седмия месец. От 2019 г., когато бе назначена на престижния пост, тя живее със семейството си в Люксембург.

В херцогството учи порасналата й вече дъщеря – София, която тази година навърши 15 г. Немалка ще е разликата между двете дечица, но явно Павлова не просто носи бебе, но и активно работи, въпреки че не е в първа младост. 

Някогашната любимка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ще стане майка на 44 г., малко преди да навърши 45 на 6 декември. Със съпруга й Пламен Николов обаче са на върха на щастието и чакат с нетърпение появата на малкото вързопче през есента, довериха още близки на фамилията.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени