Connect with us

Нюзрум

Прокопиев превъртя! Сайтът му нарече милиони българи „Сламени хора на мафията“, защото не харесвали Киро

Published

on

Медията на Иво Прокопиев „Дневник“ реши да пусне пространствен „анализ“ малко преди да се гласува вотът на недоверие. В него се казва, че групировки от 90-те опитвали да бутнат правителството.

С припомняне на „борците“ и хората с прякори от медията на Прокопиев се опитват да оправдаят, защо правителството на Кирил Петков не успя да задържи мнозинството си, както и да подобри състоянието на държавата, вместо да я води стремглаво към дъното.

Опорките пък са до болка познати, повтаряни от Кирил Петков и верните му семейни приятели, които също са част от властта. Така например според „Дневник“ ДС се внедрили в държавните сектори от руския газ до микроязовирите. Интересно твърдение, когато именно Петков е в коалиция с БСП, партията създала Държавна сигурност, а Бойко Рашков отново от онова време на „мутрите“ и 90-те е вътрешен министър.

Естествено зад всичко стои Русия, които „са внедрили руски националисти, руски евроатлантици, руски сценаристи и откровени руски сепаратисти“.  Всичко това обаче приключило когато у нас дошли спасителите от Харвард и „хвърлили“ камък в „кочинката“. Хиядите, които викали срещу тях и миионите, които им искат оставката, обаче са наричани от „Дневник“ на подсъдимия Прокопиев „сламени човеци на хората с прякорите“.   

Най-четени