Connect with us

Парламент

Пияницата от „Биг Брадър“ потвърди Demokrat.bg: Депутатът зарязва Слави, ще се жени за Кирил Петков

Published

on

Горещите страсти в Народното събрание (НС) сякаш нямат край. По-рано днес Ива Митева от „Има такъв народ“ (ИТН) каза, че има информация, че депутати от партията на Слави Трифонов „ще се отцепят“ при гласуването на вота на недоверие на кабинета „Петков“.

Това се случва на фона на вчерашното сваляне на председателят на НС Никола Минчев, след като ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“ гласуваха за оставката му.

Интригата дали ще има още отцепници от ИТН се заплете още повече след днешното изказване от парламентарната трубина на депутат на Трифонов.

„Когато се видях със Слави Трифонов той ме попита за какво се боря. Е, боря се срещу системата и статуквото.  Вчера ние гласувахме заедно с тази система и мен ме е срам от това“, заяви депутатът от ИТН Кирил Симеонов.

Още преди някоко дни Demokrat.bg разкри, е пияницата от „Биг Брадър“ ще е поредният напазаруван от Кирил Петков депутат. Както е известно, за да си напазарува необходимите му продажници, харвардският аферист поуи неограниен бюджет от своите ъндърграунд-началници.

Най-четени