Connect with us

Парламент

ГЕРБ пита: Съдружник ли е министър на Кирил Петков с мафиот, арестуван с 480 кг кокаин в яхтата си

Published

on

ГЕРБ готви нов взрив в парламента по отношение на правителството. За това разкри острието на варненския юмрук на партията Красен Кралев.

Оказва се, че член на правителството на Кирил Петков е съдружник с мафиот, задържан с 480 килограма кокаин в яхтата си!

Вижте какво написа Красен Кралев:

В първия работен ден на Народното събрание, депутатите от ПГ на ГЕРБ/СДС –Варна, ще внесем питане до министър-председателя Кирил Петков за причините за освобождаване от длъжността на заместник-министъра на транспорта и съобщенията Стоян Новаков. Защото до момента стоят висящи следните въпроси :

1. Защо от правителствената служба не посочиха никакви мотиви за освобождаването на Новаков от поста ? Крият ли се причините, заради това, че доскоршният зам.-министър и кандидат за депутат от „Промяната“ е близък със семейство Лорер и заедно кадруват във Варна ?

2. Кой ще понесе политическа отговорност за това скандално назначение, след като според официалната информация в Търговския регистър Стоян Новаков е имал обща фирма с Димитър Топалов, който е бил задържан на о. Мартиника, Франция, с 480 кг кокаин в яхтата?

3. Защо до освобождаването на Стоян Новаков от поста му на зам.-министър се стигна едва след появилите се публикации в медиите, че е бил в съдружие с арестувания за участие в международен канал за наркоразпространение от Латинска Америка към Европа?

Най-четени