Connect with us

(О)позиция

Бащата на звезда от ГЕРБ: Харвард ще отнеме дипломата на Киро! Бойко и Радев вече си подават ръце

Published

on

Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари направи гореща прогноза за края на кабинета „Просто Киро“, съставяне на второ правителство на П-тата на Кирил Петков и Асен Василев и провеждането на предсрочни парламентарни избори още през тази година пред ПИК ТВ.

Властта е тотално некадърна. Ако, недай Боже, по времето на Борисов, се закъснееше с 3 часа за пенсиите, вдигаха във въздуха всичко. Но как сега се помага и на кого, когато правителството взима 9 милиарда лв. и за 9 дни ги няма. В коалицията се изпокараха като махленски клюкарки по всякакви теми. Виждаме, че и вътрешният министър излезе с някакво обществено обсъждане, абе, това са хора големи. Не е проблемът в това да има високи глоби за шофьорите, трябва възпитание на хората. Другото са само глупости, отсече Нидал Алгафари.

Те, властта, като че ли търсят всеки божи ден в какво да се забъркат, посочи още той.

Но и не виждам някой, който да е готов да вади горещи картофи от огъня. И ГЕРБ знаят, че това правителство не бива да се бута. Нека хората докрай да видят докъде е моралът на това правителство и като избират да посочат коя партия да управлява, отсече той.

Борисов си прави сметката, че в един момент ще събере хората от партията и трябва да им каже нещо, посочи той.

Според мен, Харвард трябва да отнеме дипломата на Петков, ако види какво се случва в България, отсече анализаторът.

Тези хора искат да си добавят още един ред в CV-то и да си отворят пътища по света, смята той.

Спряхме се на едни хора, които нямат никакви качества. Те не могат да ръководят фирма, ние ги избрахме за държава, посочи Алгафари и допълни, че на власт ги е докарал Румен Радев.

ГЕРБ направиха грешки, но от шамарите на избирателите разбраха, че са ги направили и знаят къде са им грешките. В момента, искат или не искат, това е най-големият фактор в Бългрия, отсече той.

Но първо трябва да се махне езикът на омразата и да си подават ръка един към друг. Бойко започна да го прави, Радев също го прави, посочи Алгафари, чиито син е сред активистите на ГЕРБ.

Най-четени