Connect with us

Нюзрум

Амбициите на Пеевски предизвикаха скандал в ефира: Изявява се като главнокомандващ на държавата!

Published

on

„Да ме номинират за премиер още днес. Мога да се справя”. Думите са на председателя на парламентарната група на ДПС и засега единствен кандидат за председател на партията Делян Пеевски. Причината е задочният му спор с действащия премиер Николай Денков за това как се действа при снежно бедствие.

Поредния куршум в тялото на „некоалицията” коментираха в предаването „Твоят ден” Калина Крумова и Светлозар Желев.

„Не е особена изненада. Да си го представиш като логично продължение на събитията от последните месеци е абсолютно естествено”, смята Крумова.

Желев пък коментира: „Аз не виждам нищо логично в българската политика. Със сигурност това, което се случи през последните години, е далеч от логиката, така че всяко нещо е възможно. Ние сме страната на неограничените възможности”.

Според Крумова в случая не става дума за прикрит замисъл, а напротив – всичко е напълно открито. Тя заяви, че е странно как хората се вълнуват повече от зимната обстановка, отколкото от това послание на Пеевски. Телевизионната водеща и политик добави, че случващото се в момента е един добър опит да се измери температурата на обществото, на медиите, политиците и реакциите.

„Не знам дали Делян Пеевски ще бъде следващият министър-председател на България, но със сигурност една такава заявка показва, че имаш смелостта, дързостта и подкрепата, а и стратегията да стигнеш дотам, закъдето си тръгнал”, добави още тя.

Според Нели Куцкова, Делян Пеевски се изявява като главнокомандващ на държавата.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени