Connect with us

Гербери

Човек на Бойко проговори за заплашваният Руди Гела и страхът му да не завърши като Алексей

Published

on

За скандала на Радостин Василев с Лена Бориславова и може ли СОС да работи без избран председател Tribune.bg разговаря с депутата от ГЕРБ-СДС Любен Дилов.

Г-н Дилов, изненада ли Ви драмата със заплахи по телефона между депутата Радостин Василев и бившата съветничка на Кирил Петков Лена Бориславова?

Това е смешно. Наистина не й е работа на Лена Бориславова.

Такива отношения!

Имало е и по-страшно –  избухвали са колеги и са си изпускали нервите. Първо, беше голяма простащина целият коментар от трибуната и след това реакцията също беше непремерена. Какво да правим сега, то е и въпрос на възпитание!

Трябва мярка!

Аз мислех да стана да обясня, че когато се подиграваш на болни, сакати и хора с психични прпоблеми, това по Фройд е проява на т.н. анално самосъзнание – най-ниският епат на самоосъзнаването на индивида. Обаче като си представих какво ще последва, си казах – „дай да не им го обяснявам”.

/ Б.р. На Зигмунд Фройд принадлежи хипотезата за петте последователни стадия за развитие на личността – орален, анален, фалически, латентен и генитален./

Запознат ли сте, че според юристи Столичният общински съвет/СОС/ може да заседава и без избран председател?

Да, така е. Това са интерпретации, че ако няма избран председател на СОС, трябва да има нови избори. Юристи отбелязват, че това въобще не е така.

Че трябва задължително да има избран председател?

Могат да си изберат заместник-председатели от всяка група и всяко заседание да се води от различен заместник-председател. Без да е ротация.

Това изисква умение да можеш да правиш мнозинства?!

То без мнозинства нищо не става. Няма наредба, която да мине, без да е подкрепена от 31 съветници.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени