Connect with us

Нюзрум

Недоволство в ДПС: При Карадайъ имаше софри, сега при Пеевски само работа

Published

on

Вътре в ДПС Делян Пеевски има това умение да стряска депесарите и да ги кара работят. Това заяви издателят на „24 Родопи” Илхан Андай в интервю за бТВ. Докато при Карадайъ бяха едни дълги речи и софри – хапване, пийване и инструктаж до зори, при Пеевски се работи, подчерта Андай.

В ДПС логиката винаги надделява. Беше ясно, че Карадайъ е пътник. Справедливостта идва, макар и яваш-яваш, каза журналистът. И използва футболна метафора. Отборът на ДПС заигра така, че от избори на избори вземаше резултат, който не стига за никъде, особено за управлението. Развитието и справедливостта не закъсняха, посочи Андай.

Хората под Делян Пеевски ще бъдат бачкатори, ще имат връзка със структурите по места, каза Андай. И обясни, че тази връзка е била скъсана.

Пеевски е много полезен за ДПС – вижте как работи в Североизточна България или в Пазарджишко и в Родопите, посочи още Илхан Андай.

Според журналиста ДПС има потенциал сред депесарите в големите градове, също така сред изселниците в Турция, които могат да дадат още 4-5% към изборния резултат на партията.

Пеевски е лицето на ДПС. Той се изявява като говорител на управлението, той е в състояние да привлече много големи маси. Играе ролята на строг и справедлив, каза и ПР експертът Диана Дамянова, давайки за пример преговорите с миньорите, които лидерът на ПГ на ДПС проведе в парламента до постигането на съгласие.

И тя и Андай, отчетоха отличния изборен резултат на ДПС – втора политическа сила.

Темата „Магнитски” до такава степен се опорочи на наша почва, че във всеки един момент списъкът може да бъде санкционна мярка и при някой от лидерите на ПП, особено сега, когато валят обвинения за действия в подпомагане на Москва, коментира още Андай.

Най-четени