Connect with us

Timeline

Недоволството е голямо: Набутаха ни машините, за да си правят ала-бала с изборите, а вождът е Радев

Published

on

Днес стана кристално ясно, че машините са контролиран посредник между свободната воля на гражданите и нейното пряко изразяване в изборите. А това е забранено от Изборния кодекс. (Чл. 3, ал. 1 – изборите се провеждат въз основа на всеобщо, равно и пряко избирателно право.) Да не говорим за Конституцията! 

Председателка на секционна комисия в София например скъсала пломбата на машината, за да може гражданката, при чието гласуване апаратът нещо заял, да повтори упражнението. Разбра се още, че в машините имало по две-три флашки. Самите флашки при друсането от транспорта се разхлабвали и давали грешки, а шпулите, на които е навита хартията за гласуването, не били за стандарта на тези машини.

Ето така между нашето пряко избирателно право и неговото упражняване стоят машинките на Мадуро с техните софтуери, флашки, шпули и собственици.

Някой най-после ще престане ли да се прави на умряла лисица и да каже ясно, че ни набутаха машините на Мадуро, за да си правят ала-бала с изборите. А вождът и учителят на тази операция се казва президент Румен Радев.

Тук трябва да се добавят и кретенските твърдения, че това били принтери, а не компютри. Долнопробна лъжа, която се лее от устата дори и на академици, с извинение.

Коментар на Петьо Блъсков

Най-четени