Connect with us

Нюзрум

Буруджиева свали усмивките на ПП-тата: Срам! Григорова да обжалва

Published

on

Екипът на Ваня Григорова трябва да помисли дали ще обжалва резултата в София. „Големият въпрос е – не само разликата е малка – гласовете са мизерно малко. Аз не бих се кичила с г-н Терзиев, ако съм от ПП. Те трябва да си посипят с пепел главата заради този кандидат“, коментира пред бТВ политологът Татяна Буруджиева.

Според нея голямата победа ПП е Варна, защото само там те са победили ГЕРБ.

„Само там те реално победиха, в Благоевград също е малка разликата, във Варна е голямото обръщане. Пазарджик също е олицетворение на това, с което ПП дойдоха на политическата сцена – всички да ги последват, за да направят промяна. А те какво направиха – дойдоха, накараха се на всички, че са идиоти и сега не могат да се гордеят със собствения си кандидат“, обясни тя.

„Срамна кампания и срамна победа в София. Предполагаше се, че трябва да има кампания. В американската практика реч се подготвя и за победа и за загуба далеч преди финалния резултат“, коментира политологът Росен Стоянов.

Според него от ПП „трябваше да излязат и да говорят, а не с една усмивка и репортрите да са в незнание. Неумемние да се комуникира с медиите и от там с избирателите“, добави той.

Буруджиева заяви, че по принцип не се интересува от родословното дърво на някого, но когато единият родител се е занимавал с доноси е съсипвал цели съдби.

„Когато работиш в звено с хора, които пишат доноси това означава начин на възпитание. Може да минаваш по главите на хората. Как се издигхаш и псотогаш нещата. След като ти си такъв на какво да научиш детето си“, попита тя по казуса със семейството на Васил Терзиев. 

Най-четени