Connect with us

Fake Harvard

Васил Терзиев е дъното! Кмет и олимпийска шампионка го разкриха: Посегна на децата ни!

Published

on

„Избори не се печелят с лъжи и манипулации, каквито използват всекидневно нашите опоненти“! Това изявление направи в страницата си във Фейсбук инж. Димитър Димов.

„В снощния дебат по една от националните телевизии, кандидатът за кмет на София Васил Терзиев заблуди обществеността, като посочи 153 Спортно училище „Неофит Рилски“ за лош пример“, възмущава се досегашният кмет на р-н „Надежда“. Инж. Димов е и настоящ кандидат за управник на района.

„Преди 10 години успяхме да преобразуваме училището в спортно – с неоценимата помощ на президента на ОСК Локомотив г-н Даме Стойков, политическите сили ГЕРБ и БСП, както и тогавашния директор Кирилка Диковска“, подчертава още той в обръщението.

 Прилагаме пълния текст, публикуван във Фейсбук страницата на инж. Димитър Димов:

Избори не се печелят с лъжи и манипулации, каквито използват всекидневно нашите опоненти!

В снощния дебат по една от националните телевизии, кандидатът за кмет на София Васил Терзиев заблуди обществеността, като посочи 153 Спортно училище „Неофит Рилски“ за лош пример!

В момента над 500 деца се обучават в 153 Спортно училище, а броят на децата, които спортуват в залите на ОСК Локомотив нарасна от 450 на 1600 официално картотекирани деца.

Със съдействието на г-н Стойков беше получено дарение за изграждане на общежитие към училището.

За тези 10 години, Локомотив вече има олимпийски шампион по бокс Стойка Кръстева, световен шампион Радина Томова с Ансамбъла по художествена гимнастика, както и бронзови медалисти от Европейско и Световно първенство.

Имаме най-важното – хиляди деца, които наистина обичат спорта и червено-черния клуб.

Актуализираме проекта за цялостен ремонт на 153 Спортно училище „Неофит Рилски“, който е на прогнозна стойност от 4 млн. лева. Започнахме поетапно – с ремонт на покрива над физкултурния салон, след което ще търсим целево финансиране за целия проект. В Плана за възстановяване и устойчивост, подобни училища в целия Югозападен регион ще разполагат с общо 26 млн лева.

Стойка Кръстева лично опроверга неистините в изказването на кандидата г-н Васил Терзиев. „В ОСК Локомотив изграждаме шампиони и целодневно се грижим за децата, които са избрали червено-черните. Не искаме да чуваме подобни лъжи!,“ каза златната медалистка от Токио 2020.

Не вярвайте на лъжи и манипулации, облечени в предизборни обещания!

Искаме да завършим цялостното обновяване на образователния сектор в „Надежда“!

Можем да го реализираме, защото имаме десетки успешни проекти зад гърба си!

Успяваме да получим вашето доверие в район „Надежда“ и град София!

#153 #Искаме #Можем #Успяваме

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени