Connect with us

Timeline

Паника и злоба тресе ПП! Заплашват медии и разпространяват безумен фейк за Портних

Published

on

От Фейсбук профила на кмета на Варна Иван Портних

И тази предизборна кампания явно няма да мине без мръсни номера.

Тонът зададоха Благомир Коцев от Промяната и активисти от ППДБ, които дори в личните си профили разпространяват клевети, тъй като са безсилни срещу фактите, с които разкриваме истинските им лица.

Хората на Кирил Петков и Лорер във Варна са паникьосани, объркани и озлобени! Особено след последните данни на социолозите, според които ППДБ са на почетното трето място.

В поредица срещи ние разказваме за финансови спекулации и далавери с банкови кредити, за кръга „Хоризонт“, за беззакония в Морската градина. И реакцията им не закъсня – заляха социалните мрежи със спонсорирани анонимни фейк новини, генерирани от сайтове, създадени специално за мръсната им кампания.

Какво жалко безсилие! Какво си мислят, че ще постигнат, освен да отвратят хората от изборния процес? А може би това е целта?

От профила на Мартин Димитров, осми в листата на ППДБ, например, разбирам, че през пролетта съм бил приет с ВРЪЗКИ в наркокомуна в Саламанка. Не съм отишъл заради изборите, но пък имам чип на гърба си.

Първо, който ме познава, е наясно, че никога не се пререждам. И второ – не слагаха ли чиповете с ваксините?!?

Същият умник разпространява лъжи, но спестява истини: По официални данни преди дни полицията във Варна разби високотехнологична оранжерия с марихуана на координатора на Промяната в община Ветрино, Пламен Пенев, част от екипа на Благомир Коцев.

В същите сайтчета се въртят спекулации за имотното ми състояние, като целта е изместването на темата за огромните скандали със завличането на чужди банки- от кръга „Хоризонт“, фамилия Коцеви и съдружниците им.

Истината е, че през годините аз и близките ми сме проверявани многократно от НАП – преди и след влизането ми в политиката, включително и тази година. Декларациите са публични, имам ясни доходи, имоти и приходи от имоти, които съм придобил преди да стана кмет. Близките ми също. 

Прочетох още, че във вторник съм бил нападнат и замесен в скандал в ресторант „Капитан Кук“, защото не съм бил подписвал някакви разрешителни. Активисти на ППДБ звънят в редакциите на медии и ги заплашват да разпространяват „новината“.

Истината е, че от месеци не съм посещавал това заведение.

Чудя се, обаче, дали пък да не се застраховам в „Армеец“ и ТИМ СОТ да ме пази?!

Шегите настрана!

Явно нервите на мнозина не издържат. Но хайде по-кротко с глупостите– никой не е спечелил от това, че омаскарява опонента си. Все пак и след изборите ще се живее в този град. А аз ще продължа да казвам истината с факти за ШАРЛАТАНИТЕ!

Какво ли ще последва, след като днес разказах за трите незаконни етажа на кооперация на кандидата на ППДБ за кмет на район Одесос?!

Най-четени