Connect with us

Timeline

Контрера е бесен: Нито глас за сглобката ПП-ДБ

Published

on

„Другарят-милионер обещал, че ще изчисти въздуха в София. Десетилетия наред зелени, умно-красиви, розови и лилави либерали чистят въздуха. И докато чистят въздуха станаха безобразно богати. От проекти, проектчета, семинари, датчици и прочие.“ Това заявява кандидатът за кмет на София от ВМРО Карлос Контрера.

„Терзиев ще изчисти въздуха, както Кирил Петков и Асен Василев оправиха държавата. Как Терзиев ще ни изчисти въздуха? На първо място ще ви забрани да си карате колите. Ще ви глобява, че си карате колите. На второ място ще ви направи велоалеи. Да, това им е мярката срещу мръсния въздух“, подчертава Контрера.

„Ще попитате – ами най-големият замърсител? Това е горенето на гуми, отпадъци, дрехи и парцали. Е, там нищо няма да направи. Няма да премахва незаконни постройки в гетата, където най-много се горят гуми и отпадъци. Няма да има прословутата нискоемисионна зона в Красна Поляна, Слатина и прочие, т.е. във Факултета, Филиповци, Христо Ботев ще продължат да горят гуми, черчевата и боклуци. А вас ще ви глобяват, че карате по-стара кола… Ето това ви готви Терзиев, ако не ги спрем“, отбелязва още Контрера.

Той призовава да се гласува масово и протестно „срещу тези налудни индивиди“. „Нито глас за сглобката ПП-ДБ! Ако не се ядосаме, ще им подарим четири години, в които Добрите сили (ДС) ще ни гонят, тормозят, мародерстват. Искате ли тези нефелници да ни управляват, да счупят и София, както счупиха държавата? Ако не искате – ядосайте се“, призовава още Контрера.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени