Connect with us

Timeline

Контрера изригна: Циркаджии и безсрамни лъжци! Шарлатанското в тях се показа

Published

on

От Фейсбук профила на Карлос Контрера – кандидат за кмет на София от ВМРО

Днес цирковата трупа, представяща се като „Обединени за София“ с участието на господин кандидат кмета от Държавна сигурност Терзиев, с участието на общински съветници от Демократична България и спасителя Бонев нещо пак са се упражнявали по ВМРО.

Тези безсрамници, които иначе се гушкат с ГЕРБ на национално ниво, които не спряха да разпродават общински имоти (например кметовете на Лозенец и Овча Купел), които гласуваха с ГЕРБ 120 милиона за тротоари, които забраняват на софиянци от декември 2023г. да си карат колите в центъра, пак вряснали срещу ВМРО.

Темата е бюджетът. Късат ризи и се кълнат, че нямало да го подкрепят. Интересно как техни представители по комисии гласуваха тогава „за“. Например в комисията по образование.

Тези типове ще държат сметка на ВМРО дали ще подкрепим бюджета, те ще ни казват какво да правим? Ама много бързо прихванаха от съвместното управление с ГЕРБ арогантното поведение. Всъщност, не е чудно, че те една част от лидерите им са бивши кадри на ГЕРБ, включително и тия от ПП.

Отново заявявам нашата позиция (на ВМРО) – имаме направени предложения по бюджета, имаме внесени доклади, касаещи бюджета, вратата за разговори е отворена, не бягаме от дискусия. В момента напредък няма.

Припомням на умно-красивите от ДБ, и на софийският спасител, че юли месец се гушкаха с ГЕРБ, внасяха си доклади, гласуваха си ги, а сега кършат пръсти.

Очевидна е прехвърлянето на сглобката и на софийско ниво – не случайно доклад на кмета на Лозенец от ДБ мина с гласовете на ГЕРБ и София ще олекне с поредните два имота за поредната лозенска далавера.

И понеже шарлатанството е в кръвта на ППДБ-Спаси София утре няма да се учудя при всичките им клетви от днес все пак да се намерят няколко от техните съветници да гласуват с ГЕРБ бюджета. Предстои да видим.

И ако това стане очаквам днешните циркови артисти от пресконференцията да не се кандидатират, защото ще са доказани лъжци.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени