Connect with us

Timeline

Кой изби зъбките на Борис Бонев? ГЕРБ спря стойките, позите и врясъците му

Published

on

Промяната, Демократична България и Спаси София, предвождани от Терзиев и Бонев щели да чегъртат ГЕРБ в София, да сменят модела и да управляват столицата по нов начин. Докато се договаряха за софийската сглобка Борис Бонев тръбеше, че нямало да участва в схема, която би бетонирала ГЕРБ във властта. Сипеше огън и жупел.

Наскоро да сте чули този софийски герой да бъде толкова остър?

Откакто стана некоалицията и де факто ПП и ДБ управляват цялата държава с гласовете на Борисов, дори софийският Спасител се усети. Сега кюта, трае и си прави тъпи клипчета с трамваи, захапал някакъв микрофон…

Няма вече стойки, пози и врясъци, защото ситуацията е някак неудобна. Коалиционните партньори управляват с ГЕРБ, пък ти да се пенявиш – не върви.

Между другото националната сглобка изби и зъбите на Демократична България в СОС. Няма гръмки деклараци, носи се едно мяучене, кършат пръсти, едни благи… Даже подариха комисията по транспорт на ГЕРБ след моята оставка – единствената комисия, която не се председателстваше от ГЕРБ. Правете си изводите.

Толкова за промяната и какво ще променят есенес ППДБ-Спаси София. Едно нищо. Подготвят некоалиция с ГЕРБ и за следващите четири години, за да си управляват заедно! От сега да си знаете – нищо ще има чегъртане, нито ще сменят модела, нито нещо ще свършат. Последното е така – защото не могат, както се вижда от управлението на районните им кметове. В момента се представят за алтернатива на ГЕРБ, защото само така могат да ви излъжат. След изборите смятат да направят сглобка, некоалиция с… ГЕРБ.

Толкова струва т.нар. Промяна. Гледайте ги какво правят на национално ниво и си вадете заключения какво ще правят на местно ниво.

Нито глас за тия шмекери и шарлатани!

Карлос Контрера, лидер на ВМРО в СОбС

Най-четени