Connect with us

Timeline

Контрера: Бошлаф ще излезе историята с Христо, Киро и Танас

Published

on

НСО ще варди Христо Иванов, защото имало заплаха за живота му. По медийни публикации – заплахата била руска.

Същият Христо Иванов щурмуваше едно време плажа на Росенец, буташе се със същото НСО, щеше сетне да ги разформирова. Щеше да бута сараите на Доган на Росенец, а днес управлява с ДПС. Вятър и мъгла. Колкото бутнаха морските доганови сараи, толкова чини и уж заплахата срещу Бойкикев, Кирил Канадски и генерал Атанасов.

Човек би си задал въпроса – защо, да кажем руската страна, ще убива тия, които всъщност много успешно u обслужват интересите поне в последните три години. Да си припомним врътките по време на кабинета Петков (ПП и ДБ) с руския газ през посредници, да си припомним, че същите тези сега не събраха и една стотинка от облагане на свръхпечялбите на Лукйол, да си припомним цялото моткане около поемане на контрола над рафинерията и концесията на пристанището… И още много примери как уж ДБ и ПП борят руското влияние, като вдигат пара и врява, а нещата само си сменят формата, но не и съдържанието.

Разбира се, позите хващат дикиш пред широката публика. Сценарият със заплахите за живота на светата троица на либерализма е част от системата. Напоследък стана тенденция за всяка кретения да се вади обяснение с руска заплаха. Така например на оръжейния търговец Гебрев колко пъти все „руснаците“ му взривяват складове с боеприпаси. И не се намери нито наша, нито партньорска служба, която да разкрие тая шпионска и диверсионна дейност. Обаче лакърдията върви, обществото вика „брееей“ и схемите си продължават по старому…

Помните ли един друг либерален трубадур, дето беше уж поръчан от мафията да го убива? Партньорска служба от едно посолство го информирала. Репортажи, интервюта, цялата машина на ДАНС впрегната да разследва. Вятър и мъгла. На завалията обаче не му туриха охрана от НСО – да го вардят двама гавази, докато имитира дейност на Московска 33, спасявайки София и софиянци. Бошлаф излезе и тая работа. Бошлаф ще излезе историята с Христо, Киро и Танас.

Цялата работа е около овладяването на държавата, около превземането на държавата, а за целта споменатите трябва да бъдат легендирани като борци със злото, което дебне в сенките да ги убие. Така електоратът по-лесно понася всички простотии и кражби, пък и се превентира вероятността някоя бясна лелка да отвърти шамар на някой от тримата, което би имало покъртителен пиар ефект…

Хляб и зрелища, но без хляба.

От Фейсбук профила на Карлос Контрера

Най-четени