Connect with us

Timeline

Няма такава гадост: Роднините на Васил Терзиев обучавани от КГБ да убиват софиянци!

Published

on

Ако не знаете, да ви светна: КДС ( Комитет за Държавна сигурност) е директен превод от руски от КГБ (Комитет государственной безопасности).

Иначе казано тукашните служители на КДС, обучавани в СССР, са същите като КГБ.
Още по-просто казано ППДБ издигат за кандидат на столицата на Република България син, внук и племенник от род, който почти целия е бил с офицерски пагони в българското родно подразделение на КГБ.

Васил Терзиев е от КГБ, поне майка му и баща му, бизнесът им, милионите от търговия с оръжие, са оттам. Оттам е и началото на Телерик, дъщерна фирма на КГБ, създадена с парите на КГБ, от офицерите-родители на синчетата, до един от КГБ, учили в СССР от големите братя от КГБ, преминали на родна земя с милиони в куфарчета и основали бизнес за милиони с парите на КГБ.

В родовата колекция на Терзиев и подобните мижитурки има такива значки, ордени, медали и членски книжки – с петолъчката, сърпа и чука, както и с меча на КГБ, наследен от бащата на тукашното КГБ и съветското КГБ – зловещото НКВД.

И НКВД, и КГБ, и КДС са убили десетки хиляди граждани.

Най-просто казано семейството на Васил Терзиев е участвало в терора и избирането на съгражданите, от които през есента ще поиска да управлява официално държавата.

За тези хора Кирил и Асен са просто кукли на конци, които ще отидат в кофата за боклук веднага след като властта отново дойде в ръчичките им.
Да си знаете.

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени