Connect with us

Парламент

Сритан отвсякъде, Киро полудя тотално! Нападна Копейкин: Защо си на трибуната, бе? Защо не спасяваш деца в Украйна!

Published

on

„Знаете ли кои са тези 190 човека, които евакуираме? Защо като сте такъв мъж не сте там да помагате на българите? Ходи там да помагаш! Снощи в 3 часа сме извозвали деца, жени. Защо си тук на трибуната, бе? Защо не си в Украйна сега?“

Така просташки се обърна премиерът Кирил Петков към лидера на „Възраждане“ Кирил Петков. Спорът се заформи, след като депутатът на ИТН Станислав Балабанов нападна депутатката на „Възраждане“ Елена Гунчева, посочвайки неин пост във фейсбук отпреди 7 г.

„Крадецът вика дръжте крадеца“, отвърна пък Костадин Костадинов. Той обясни, че „Възраждане държи връзка с много наши сънародници, сред които и много етнически българи на територията на Украйна.

След това Костадинов нападна и човекът на Слави Станислав Балабанов:  „Балабанов, вие сте национални предатели! Вашето управлени в момента е вредно! Одеса в момента няма никакви военни действия. Стреля се от бандитски формирования, руснаците са на повече от 200 км от там. Там обаче няма български дипломати, които да защитават българските интерси“, каза още лидерът на „Възраждане“ и упрекна изтеглянето на дипломатите ни от Одеса.

Именно тези думи предизвикаха хашлашката реакция на премиера към Костадинов.

Най-четени