Connect with us

Нюзрум

ГРЪМ! Д-р Ненков замеси Радев в скандала с Генерала: Мишок от висшите етажи е казал някъде нещо

Published

on

„Смятам, че някой мишок от висшите етажи някъде нещо е казал на ген. Мутафчийски. Вероятно набиращият мощ президент, който си позволява така да говори на парламентарна група при връчване на мандат – може някой негов служител да е изцъркал нещо в ухото на генерала“.

Това каза д-р Мирослав Ненков в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви. Вчера медикът напусна с гръм и трясък Военномедицинска академия след скандал с ген. Венцеслав Мутафчийски. Той заяви, че причината да напусне е, че „ген. Мутафчийски ми забрани да се появявам по медиите“.

Анестезиологът д-р Мирослав Ненков обясни, че напуска „с крайно нежелание, защото колегите там са страхотни и ще ми липсват ужасно много“.

„Спри да ходиш по медиите, иначе ще те махна от гастрото. Това си беше императивна заплаха“, предаде Ненков думите на ген. Мутафчийски.

„Според мен някой му е шушнал нещо на генерала. ВМА нямала договор със Софийския университет заради мои изказвания, бил съм политизирал академията. В извънработно време дори толкова могъщ генерал като Мутафчийски не може да ми каже какво да правя, аз не съм военизиран. В моя договор няма такива неща за цивилни. Аз съм най-нисшия лекар в йерархията“, обясни д-р Ненков и добави, че все още няма план какво ще прави оттук нататък.

Най-четени