Connect with us

Гербери

Нанков, ГЕРБ: Време е да сложим край на приказките под шипковия храст

Published

on

Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години.  Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Това заяви в студиото на „Събуди се” кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава.

Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за  българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва.

Advertisement

„Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Нанков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени