Connect with us

Спор(Т)но

ЦСКА се отказа да напуска „Армията“, остава до Лудоорец! Отлага проекта за нов стадион

Published

on

ЦСКА ще забави плановете си за напускане на стадион „Българска армия“ заради очаквания строеж на ново клубно съоръжение на „червените“. Очакванията бяха изиграния в неделя мач срещу Локомотив (София), завършил при резултат 0:0, да бъде последен за „армейците“ на „Армията“ преди началото на реконструкцията и след това домакинските мачове да се провеждат на Националния стадион „Васил Левски“.

Строежът на новото клубно съоръжение по план трябваше да започне през март. Явно обаче ще има забавяне и изглежда обаче ЦСКА ще продължи на играе на „Българска армия“ и след Нова година. Планира се между две и четири от първите домакинства на тима от пролетния дял да се проведат на клубното съоръжение. Най-вероятно последния мач на ЦСКА на „Армията“ в сегашния ѝ вид ще бъде в средата на април срещу Лудогорец.

Очаква се до края на годината ръководството на „армейците“ да даде нова пресконференция, за да разясни как вървят нещата около строежа на новия стадион. В клуба се надяват все пак работата да стартира през пролетта.

Най-четени