Connect with us

През пура ми е

Радев, пускай записа! Да видим откъде е тоя фетиш на Киро и Асен към белезници. Какво като са голи?

Published

on

Кирил Петков продължава да се изживява като шериф в канадското село на жена си! Щял харвардският аферист да арестува Бойко Борисов! Да му сложел белезниците!

Абе парапетен любовнико, ти за година и половина не научи ли, че не можеш да сложиш белезници на никого, освен на Лена!? Да, веднъж го направихте с Борисов, но повече няма! Съдилища у нас и в Европа показаха, че си престъпник! Че си злоупотребил с поста си, за да посегнеш на някого. Затова и от тук нататък никога няма да си във властта.

По-интересно е друго. Откъде идва този фетиш на Кирил Петков и Асен Василев към белезниците? Цяла България чака хора в президентството да дадат зелена светлина на един клип, за който мнозина знаят, но малцина са виждали. На него Киро и Асен са в белезници, а около тях доставчици на пици. И са паднали дрехи, че и задръжки… Може би, когато изгледаме премиерата му, ще разберем какъв е тоя фетиш на Киро и Асен.

И още нещо, гледам Кире Петков и се сещам за Ристе Бисеров? Помните ли го? Ковчежникът на ДПС, дето седеше на банката на заместник-председателя, бъркаше си в носа, правеше топчета и ги хвърляше във врата на говорещия от трибуната. Та този в ерата „Орешарски“ се изпъна към парламентарната групата на ГЕРБ и се закани: Боли ли, боли ли като ви вадят зъбките? Така ще е вече! Няколко месеца по-късно Доган го „уволни“ от ДПС, а от Европа го обвиниха в мега-далавера за препиране на милиони. Някой да е чувал днес Бисеров? А всички знаят къде е Борисов. И зъбките са си му там.

Та така един ден, при това много скоро, никой няма да помни Кирил Петков и Асен Василев. Което е хубаво за тях. Ще могат пак да си играят колкото искат с белезници! Даже няма да им трябват и доставчици на пици. Само надзирател! Стига да не пратят Асен в Сливенския. Тогава в Софийския друг ще си ирае с Киро…

Най-четени