Connect with us

През пура ми е

Кире, майка ти я е срам да дойде в България! И да арестуваш 100 пъти Борисов, този срам остава

Published

on

Винаги, когато съм покорявал някакъв личен връх, майка ми е била съпричастна. Да видиш детето си успяло в нещо е повод за лична гордост, каквато една майка трудно ще намери на друго място.

Но не и майката на Кирил Петков. В отминалите 15 месеца, в които България агонизираше под ботуша на некадърния й син, г-жа Петкова нито веднъж не стъпи в страната! Даже не знам как е първото й име. Но знам, че я е срам! От сина й…

За бай Петко Петков няма нужда да говорим. Бащата на Киро извира отвсякъде. А когато не извира, сам си пуска кранчето във фейсбук. Жената на Кире и тя чат-пат се обажда. Когато си е в България, де.

Но майката, къде е майката на Киро? Представете си вашият син един ден да стане премиер? Дори на държавата, от която сте избягали. Няма ли да се върнете тогава в нея? Да видите как чедото ви я управлява? Какъв звезден миг изживява? Да се появите до него и да изпитате онази майчина гордост, която само успял син може да предизвика?

Не! МАЙКАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ СТЪПИ НИТО ВЕДНЪЖ В БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО СИНЪТ Й Я УПРАВЛЯВАШЕ! Това е истинската оценка за некадърието на този харвардски аферист. Майка му я е срам от него! А той, дебилът, мисли, че като арестува сто пъти Борисов, ще измие този срам. Не, Кире, няма! Вечен е!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени