Connect with us

Нюзрум

Голям сеир! Любен Дилов накара Руди Гела и отрепка от ДеБъ да пищят: Да, ние сме с комунистите!

Published

on

Любен Дилов от ГЕРБ-СДС накара неадкватните си съперници в тв-дебата днес да подивеят от яд. Толкова, че политическата пеперудка Радостин Василев и любитеят на невръстни момченца Владисав Панев да се обяснят в любов на… БСП! Провокирани от Дилов, Гела и Зеления мушморок заскандираха: Ще управляваме с БСП! Което пък накара някои видни лица на ГЕРБ веднага да коментират:

КОСТАДИН АНГЕЛОВ: Тези, които на 9-ти септември поднасяха цветя на паметника на жертивте от комунизма, ще управляват с онези, които на същата дата поднасяха цветя пред паметника на съветската армия, заедно с Митрофанова.

Тези, които уж искаха да помогнем на Украйна, но нямаха желание в НС, ще управляват заедно с онези, които искат „Газпром“ на всяка цена.

Тези, чиито симпатизанти казват, че БСП трябва да бъде забранена, ще игарят ролята на послушното детенце пред БСП.

То бива алчност, бива лакомия за постове и власт, ама чак толкова не бива.

ТОМА БИКОВ: Демократична България и Продължаваме промяната си искат БСП. Даже не поставят условия – ни за Газпром, ни за Украйна. Единственият им проблем е, че и на трите партии им е малка подкрепата. Така, че желанието на ПП и ДБ, БСП да бъде на всяка цена във властта, няма как да се сбъдне. Добрата новина е, че този път поне не лъжат избирателите си, че няма да се коалират с БСП. Изводът е, че който не иска БСП във властта не бива да гласува за ПП и ДБ.

Най-четени