Connect with us

Нюзрум

Делян Добрев накара палавата Цветанка да се блещи от яд: Стажанти не могат да ми спускат списъци

Published

on

„Мен не ми е проблем, че Кирил Петков е втори, сигурно е отпред пред студиото, ако не го е страх – да заповяда и да направим дебат. Аз ги каня отдавна на дебат, защото мога да докажа, че те са купували газ с 28% по-скъпо от посредник на „Газпром“. Това заяви в началото на участието си в „Лице в лице“ по БТВ кандидат-депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Той подчерта, че подредбата на гостите се е сменила в последния момент – според него, за да бъде оставена последната дума на бившият премиер.

„Той вече не е премиер, не може да реди гостите“, заяви Добрев. А Цветанка Ризова опонира, че никой не е казвал как да са подредени гостите, а „стажантите могат да пуснат всякакъв списък, това не значи че е реда на участие“.

„Мен не ме тревожи, че Кирил Петков е след мен, защото на мен са ми ясни всичките му опорки. Той сега ще влезе и ще каже: „Ние разбихме не знам си какво си на „Капитан Андреево“. Аз не знам имало ли е нитрати в чушките, съмнявам се. Първо защото те досега не са казали една истина, няма пет моста, три тунела, шест магистрали… Да не объркам. Няма да купуваме от „Газпром“, но са купували от румънския „Газпром“, заяви Добрев и подаде фактурите за газа на водещата.

Най-четени