Connect with us

Fake Harvard

Нов шок за Киро и Асен, доцент им разказа играта: Няма как вотът от чужбина да ги върне на власт

Published

on

Доц. Наталия Киселова е завършила Юридическия факултет на Софийския университет „Свети Климент Охридски“ през 2002 г. Има специализации по правораздаване и публична администрация. В момента е преподавател по конституционно право в Софийския университет.

През юни 2016 г. държавният глава Росен Плевнелиев я назначава за свой секретар по правни въпроси. Тя говори възможно ли е българите зад граница пак да направят ПП партия №1:

В момента гласовете, които постъпват от чужбина, се разпределят към всяка партия, за която хората са гласували на национално ниво. И всъщност те повишават активността за отделните партии, които са подкрепили. След 2000-та година започна да се гласува по-масово извън дипломатическите и консулските ни представителства. Ако ги сравните с миналите досега избори, може да видите какво е съотношението на получените гласове спрямо отделните партии. И може да се очаква, че там, където доминира една партия или коалиция, тя може да получи всичките мандати. Не бих казала, че може да се обърне вотът на тези избори.

Най-четени