Connect with us

Спор(Т)но

Ас на Лудогорец взриви футбола: Не исках в Разград! Даваха ни допинг, а мамехме ченгетата с вода

Published

on

Бившият халф на „Лудогорец“ Фабио Ешпиньо разкри как той и съотборниците му са лъжели, когато е трябвало да дават допинг проби.

„Виждах българи как слагат вода, вместо да уринират в допинг тестовете. Направих същото. Лекарят ми каза: „Хидратиран си, но следващия път поне сложи топла вода“, разказва португалецът, който два пъти спечели титлата на България с „Лудогорец“.

„В първия момент отказах на офертата на „Лудогорец“. Предложиха ми заплата, а аз им казах, че за тези пари няма да отида в България. Желанието ми не беше да отида там, исках да остана в Португалия. Ето защо поисках заплата, която бях сигурен, че няма да ми дадат. Но те се обадиха да ми кажат, че ми дават това, което искам. Попаднах в ситуация, при която трябваше да отида. Прекарах седмица, в която дори не исках да ям, защото ставаше нещо против волята ми. Наистина нямах никакво желание да отида. Страхувах, че няма да се адаптирам. Отговорих, че няма да отида, но след това жена ми ме накара. Било времето, в което да гледам финансите“, добави Ешпиньо, който е използвал премията от „Лудогорец“ за влизането в групите на Шампионската лига, за да си купи мечтаната кола.

Най-четени