Connect with us

Нюзрум

Няма такава коалиция! Стефан Янев се събра със свата на издирвания Васил Божков

Published

on

Председателят на ПП „Съюз на свободните демократи“ Радослав Кацаров и лидерът на ПП „Български възход“ Стефан Янев ще подпишат днес Споразумение за политическо сътрудничество за предстоящите парламентарни избори.

ССД поема ангажимент структурите й да окажат подкрепа на ПП „Български възход“ по време на предизборната кампания. Двете формации споделят общо виждане за провеждане на политика, базирана на български консерватизъм, възстановяване на доверието и укрепване на институционалното начало.

„Надявам се следващият парламент да излъчи така необходимото на страната ни в този момент редовно правителство. Смятам обаче, че коалиция „Български възход“ може да даде стабилност на управлението“, заявява председателят на ССД Радослав Кацаров.

Той изразява увереност, че с общи усилия заедно с партньорите, коалицията ще постигне целите си на тези избори.

Припомняме, че миналата година за редовните избори ССД с лидер Радослав Кацаров влязоха в коалиция със Съюза на комунистите – споразумението обаче бе развалено публично от почетния председател на партията Стефан Софиянски, като сватът на Васил Божков го определи като грешка.

Централната избирателна комисия обаче отказа да регистрира промени в състава на коалиция „Граждани от протеста“.

Партията се отказа от явяване на изборите през юли месец.

Най-четени