Connect with us

Timeline

ГЕРБ скандално: Комисионни, офшорки… Киро, Асен и Корнелия окрадоха дори украинската мъка

Published

on

5️⃣ месеца Пореден Пълен Провал на Промяната (ПП ПП) този път в помощта за Украйна:

❌️Нито една бройка украинска военна техника не е дошла за ремонт, няма и да дойде. Дори няма договор, но пък се прави анализ.

❌️Повече от четири месеца правителството не е доставило никаква хуманитарна помощ за Украйна. Сигурно прави анализ?

❌️Ток и газ от Украйна няма да дойдат. Дори разговори не се водят. И анализ няма. (Не знам как им хрумна, че страна във война ще изнася енергийни ресурси 🤔)

❌️Украинското зърно се изнася, но през Румъния и Турция. А правителството дори веднъж не е повдигнало темата в рамките на ЕС.

❌️Днес хотелиери и украинци протестират, защото не са си получили средствата дори за април. Съществува реален риск тези хора да останат на улицата. Тук и анализ няма да помогне.

ℹ️ През март и април от ПП блокираха всички възможности за помощ на Украйна. В началото на май Калоян Икономов, Атанас Михнев, Александър Дунчев и Андрей Гюров (всички от ПП) внесоха това решение.

❌️ Дори този нефелен текст „евроатлантиците“ Кирил Петков и компания не можаха или не поискаха да изпълнят.

💸 От друга страна „помощта“ за Полша, Словакия и Чехия достига рекордни нива, както и износа на петрол за Румъния. Това помпа статистиката на Нинова, но и цената на колонка.

💰 За съжаление всичко това се прави за пари, комисионни и трансфери в офшорки. Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова не се посвениха дори да крадат от страданието на 🇺🇦 народ.

От профила на депутата от ГЕРБ Христо Гаджев

Най-четени